> Libros > Formación > Orquestación y arreglos > Orquestación
Nou tractat pràctic d'instrumentació per a cobla. 9788489813854
Contiene CD

Nou tractat pràctic d'instrumentació per a cobla

Clivis Publicaciones. 1999

Ficha técnica

  • EAN: 9788489813854
  • ISBN: 978-84-89813-85-4
  • Editorial: Clivis Publicaciones
  • Fecha de edición: 1999
  • Encuadernación: Rústica
  • Dimensiones: 21x28
  • Idioma: Catalán
  • Nº páginas: 114

Disponible en breve

Sin stock. Si se pide hoy, se estima recibir en la librería el 22/04/24

¡GASTOS DE ENVÍO GRATIS!

PVP. 36,21€


Añadir a la Lista de deseos

Amb mes de 100 exemples pràctics de l?autor
i un CD amb 88 exemples i la sardana "Pel nostre ideal?.

"...L'autor -Lluís Albert- es, indiscutiblement, un d'aquells artistes «de la bota del racó». Conec la seva manera de treballar i per això sé que les seves tasques de recerca han estat fetes amb el rigor d'un músic estudiós i amb la sinceritat d'un home de la terra. Co­nec el seu tarannà i per això sé que la seva "tafaneria musical" l'ha dut a ser reconegut com el millor coneixedor dels aspectes histò­rics de la sardana i de la cobla. I fou amb aquesta mateixa tafaneria que fa mes de mig segle Lluís Albert iniciava l'estudi i anàlisi de les partitures dels grans mestres de la sarda­na com a punt de partida de la present publicació: Una publicació que uneix coneixements i experiència.
En aquest manual s'hi recullen, a partir dels
principis bàsics o universals de l'orquestració, els recursos propis del nostre conjunt autòcton, contemplats, en alguna mesura, com una aplicació especí­fica dels anteriors. Lluís Albert, home d'una vasta cultura musical, és, d'una banda, un bon coneixedor dels tractats d'orquestració de Berlioz, Rimsky-Korsakof i Ravel. D'altra banda, i no en va, fou un dels 17 deixebles que assistiren al famós "Curset d'instrumentació per a cobla" impartit pel nos­tre Joaquim Serra el febrer del 1948; una convocatòria que també comptà amb la valuosa participació del mestre Joan Lamote de Grignon.
Així, doncs, aquest volum representa una eina precisa i eficaç per a poder obtenir de la cobla els millors resultats sonors o, altrament dit, per que aquells que vulguin endinsar-se en l'escriptura coblística puguin trobar el camí per aconseguir el llenguatge instrumental mes adient per a les seves composicions..."
(del prólogo de Jordi León)

---Otros productos recomendados